Woonmetstijl
- Interierstyling & advies

Wie ben ik?

Hi! Wat leuk dat je een kijkje neemt om mijn website ! Mijn naam is Lisa-Lotte benthem en ik ben 26 jaar en ik woon samen met mijn lieve man en onze zoon Odin in Ede. De plek waar wij ons eerste appartementje gingen huren en ook onze eerste koopwoning vonden. 

Vanaf jongs af aan ben ik bezig met woningen, inrichtingen en interieurdecoratie. Mijn slaapkamer in mijn ouderlijk huis heeft ongeveer iedere kleur gehad die er maar bestaat en de meubels hebben letterlijk in iedere hoek gestaan. Toen wij tekende voor ons eerste appartement ging mijn liefde voor interieur helemaal los. Voor het eerst kon ik echt vanaf nul een interieur en sfeer gaan opbouwen, kleuren en meubels uitzoeken en alles samen laten komen tot 1 geheel. In de loop der tijd wisten mensen mij te vinden voor advies over welke kast ze moesten kopen, welke stoelen het beste pasten bij het interieur of zelfs voor een gehele woninginrichting en styling. 

Wat was dat een feestje om te doen, en ik heb zo vaak gezegd.. wat zou het gaaf zijn als dit je werk is. Is het niet gewoon soms zo in het leven dat je  lef moet hebben en je dromen na moet jagen?! Gewoon DOEN! Dus welkom bij mijn bedrijf: Woonmetstijl. 

Het zou geweldig zijn als ik een steentje bij mag dragen aan jouw interieur. Of het nu gaat om 1 kamer waar je net niet helemaal tevreden over bent of je hebt geen idee hoe je jouw nieuwe woning in moet gaan richten? Laat het me weten, en dan maken we samen de keuze tussen een van de pakketten afhankelijk van je wensen! 

Wie weet tot snel! 

Liefs Lisa-Lotte