Woonmetstijl
- Interierstyling & advies

Interieurstyling 
Iedere ruimte vraagt om een eigen sfeer, kleurstelling en karakter. Toch moeten alle ruimtes op elkaar aansluiten en een geheel vormen. Graag breng ik kleur in jouw huis en zoek ik samen naar je eigen stijl. 

 Maak hier een keuze uit één van de pakketten!

Styling aan huis standaard

Bij het pakket styling aan huis kom ik bij jou thuis en hoor ik graag wat de wensen zijn en kijken we samen naar de mogelijkheden. Tijdens het bezoek zal ik foto's maken van de ruimte waar het om gaat. Deze foto's worden verwerkt in het persoonlijke interieuradvies. 

Vervolgens zal dit uitgewerkt worden in een persoonlijk plan aangepast op alle wensen (binnen de mogelijkheden, bijvoorbeeld een budget).

Dit plan bestaat concreet uit:
* Indelingsplattegrond, ook in 3D
Kleuradvies
Sfeer uitgewerkt in een moodboard;
Kleine shoplijst. Met deze shoplijst kan je in een handomdraai  en met wat kleine aanpassingen de sfeer van het plan neer te zetten. 

Prijs pakket € 345,- 

Styling aan huis compleet 

Bij dit pakket neem ik al je zorgen uit handen. Net zoals bij het standaard pakket kom ik bij je thuis om de wensen en mogelijkheden te bespreken en foto's te maken. Vervolgens zal ik dit geheel uitwerken in een persoonlijk interieuradvies. Anders dan bij het standaard pakket zullen wij een tussentijdse (telefonische ) afspraak hebben om te evalueren en het interieuradvies nog passender te maken. 

Nadat het advies akkoord is, is het tijd om te schilderen/behangen. Het stylen van de woning hebben je geen omkijken naar! Ik kom namelijk op locatie om alles in te richten, in elkaar te zetten, op te hangen en zoals gezegd: te stylen. Aan jou de keuze: doen wij dit samen of ga jij voor het verrassingseffect. In dit geval geven jullie mij (minimaal 2 uur afhankelijk van de grote van de opdracht) de tijd om dit in orde te maken en jullie daarna te verwelkomen in de nieuwe ruimte. 

Dit plan bestaat concreet uit:
* Indelingsplattegrond ook in 3D;
* Kleuradvies;
* Sfeer uitgewerkt in een moodboard;
* Complete shoplijst. Met deze shoplijst creëer je de complete make over. Indien gewenst kan ik het shoppen van de meubels en accesoires op mij nemen (niet inbegrepen in de prijs)
*  Styling op locatie, samen of geheel door mij. 

---------------------------------------------

Prijs pakket € 695,- 

Styling online 

Kies voor gemak! Wanneer je woonvragen hebt en direct antwoord wenst is dit jouw pakket. Tijdens een informeel en gezellig gesprek via een online sessie maken wij kennis en is het tijd om alle woonvragen te beantwoorden. Of het nu gaat om kleurstellingen, indelingen of woondecoratie, alle vragen zijn welkom. 

Ik zal er tijdens dit gesprek voor zorgen dat jij met een gerust hart de laptop dicht kan klappen. Na het gesprek heb je nieuwe inspiratie om je woning of een bepaalde ruimte aan te pakken. Met het juiste advies komt het helemaal goed en kan jij aan de slag! 

Dit plan bestaat concreet uit:
* Een online sessie met antwoorden op alle woonvragen die je hebt. 

---------------------------------------------

Prijs pakket € 79,- euro per uur. 

Verkoopstyling 

Besloten om de woning te gaan verkopen? Wat een spannende tijd! Daar weet ik alles van. Zelf ben ik 5 jaar werkzaam geweest in de makelaardij en wij hebben recent onze eigen woning verkocht. Een eerste indruk kan een potentiële koper maar één keer op doen. Daarnaast zorgt het er voor dat mensen wel of niet komen kijken. Helemaal in de huidige woningmarkt betalen kandidaat kopers soms meer als er een sfeervolle woning op de markt komt. Ze zien zichzelf er dan letterlijk wonen en denken: dit is het huis wat wij zoeken. 

Geef jij de woning die wauwfactor met het verkoopstylingspakket? De pakketten bestaan concreet uit: 

Standaard
- Ik kom op locatie om te bepalen welke spullen er nodig zijn voor de wauwfactor.
- Accessoires & aankleding 
- Kleine meubels (zoals bijzettafels etc.)
Prijs standaard: 
€ 195,-

Standaard + 
- Ik kom op locatie om te bepalen welke spullen er nodig zijn voor de wauwfactor.
- Accessoires & aankleding
- Toevoeging van wat andere meubels, zoals
eetkamerstoelen, een fauteuil etc. 

Prijs Standaard + € 245,-

Compleet  
- Ik kom op locatie om te bepalen welke spullen er nodig zijn voor de wauwfactor.
- Accessoires & aankleding
- Alle meubels, zoals bank, fauteuil etc. Deels met meubels van karton bij een leegstaande woning. 

Prijs Compleet  € 495,-

Kleuradvies

Helemaal blij met de inrichting en sfeer? Maar durf je geen kleur aan te brengen, of weet je niet goed welke kleur aansluit bij je meubels. Maak dan gebruik van het pakket kleurstyling. Een kleurenpallet kan van je woning een warm thuis maken en verschillende ruimtes samen trekken tot een geheel. Ik kom langs om de woning en de lichtinval te bekijken. Ook neem ik foto's om deze te verwerken in het plan. 

Dit pakket bestaat concreet uit:

- Kleuradvies uitgewerkt in een 2D en 3D plattegrond. 
- De kleuren en nieuwe sfeer uitgewerkt in een m
oodboard 

Prijs pakket € 195,-. 


Kleine lettertjes 

Voor ieder pakket zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing. 

- Reiskosten inbegrepen bij ieder pakket binnen een straal van 20 km 
- Prijs kan wijzigen aan de hand van de grootte van de opdracht, Alle pakketten zijn standaard voor maximaal 3 ruimtes. Bijvoorbeeld een woonkamer, hal en slaapkamer.